Despre Grant Hub

Cu o experienta de peste 6 ani, Grant Hub ofer─â cele mai complete servicii servicii de consultanta la cele mai bune preturi

Oferta noastr─â

Furniz─âm servicii de consultan╚Ť─â ├«n domeniul acces─ârii fondurilor, consultan╚Ť─â ├«n afaceri ╚Öi restructurare, precum ╚Öi audit ╚Öi asisten╚Ť─â fiscal─â. De asemenea, oferim consultan╚Ť─â pentru interna╚Ťionalizarea afacerilor, consultan╚Ť─â juridic─â, consultan╚Ť─â ├«n marketing, consultan╚Ť─â IT pentru software, hardware ╚Öi securitate cibernetic─â, ╚Öi consultan╚Ť─â ├«n achizi╚Ťii publice. Ne adres─âm organiza╚Ťiilor din diferite domenii, at├ót din sectorul privat, c├ót ╚Öi din cel public.

Viziunea noastr─â

Viziunea noastr─â const─â ├«n implementarea ╚Öi promovarea cu succes a proiectelor la nivel na╚Ťional ╚Öi interna╚Ťional, contribuind direct la ├«mbun─ât─â╚Ťirea calit─â╚Ťii vie╚Ťii ╚Öi la dezvoltarea durabil─â a societ─â╚Ťii, ├«n conformitate cu standardele de calitate ╚Öi protec╚Ťia muncii. Compania ├«╚Öi dore╚Öte s─â stimuleze spiritul de ini╚Ťiativ─â al angaja╚Ťilor, precum ╚Öi capacitatea ╚Öi creativitatea individual─â.

Serviciile noastre

01.

Ce sunt granturile?

Granturile constituie o abordare inovatoare pentru dezvoltarea capabilit─â╚Ťilor afacerii dvs., acestea put├ónd fi clasificate ├«n func╚Ťie de tip, precum na╚Ťionale, europene, interna╚Ťionale sau private. Oferim sprijin companiilor ╚Öi organiza╚Ťiilor pentru a respecta cerin╚Ťele de conformitate cu reglement─ârile aplicabile ╚Öi contribuim la cre╚Öterea lor, ad─âug├ónd valoare afacerilor clien╚Ťilor.

02.

Succesul nostru

Pilonul central al succesului nostru const─â ├«n calitatea ╚Öi competen╚Ťele personalului companiei, care sunt dezvoltate continuu prin cursuri pentru o gam─â divers─â de abilit─â╚Ťi, la toate nivelurile. Printre clien╚Ťii no╚Ötri se num─âr─â corpora╚Ťii, agen╚Ťii din sectorul public ╚Öi privat, precum ╚Öi organiza╚Ťii non-profit, care apreciaz─â ├«n Grant Hub un standard constant de servicii bazate pe abilit─â╚Ťi profesionale remarcabile, cunoa╚Ötere aprofundat─â a industriilor ╚Öi expertiz─â local─â.

03.

Rolul nostru

Grant Hub are rolul de a oferi consultan╚Ť─â ├«n toate domeniile acolo unde politicile, tehnologia, mediul de afaceri ╚Öi oamenii conlucreaz─â pentru o dezvoltare sustenabil─â a societ─â╚Ťii ╚Öi a nivelului de trai.

04.

Obiectivul nostru

Obiectivul nostru principal este de a aduce plus-valoare serviciilor de consultan╚Ť─â ├«n management, conduc├ónd afacerile cu integritate ╚Öi respect├ónd cele mai ├«nalte standarde etice, av├ónd ├«n vedere nevoile beneficiarilor finali.

05.

Evolutie

Compania se afl─â ├«ntr-o permanent─â dezvoltare ╚Öi ofer─â clien╚Ťilor competen╚Ť─â ╚Öi angajament pentru a atinge rezultatele dorite ╚Öi a contribui la progresul societ─â╚Ťii.

06.

Excelenta

├Än viitor, urm─ârim s─â atingem excelen╚Ťa ├«n domeniul consultan╚Ťei prin oferirea unor servicii de calitate la standarde europene. Pentru a reu╚Öi acest lucru fiecare angajat trebuie s─â ├«╚Öi aduc─â propria lui contribu╚Ťie ╚Öi s─â ├«╚Öi identifice interesele ├«n cadrul acesteia, lucru care ajut─â la construirea motiva╚Ťiei pentru ├«ndeplinirea obiectivelor.

De ce sa alegeti Grant Hub?

Acest Hub adun─â sute de exper╚Ťi din diverse domenii de interes, av├ónd un singur scop: s─â v─â ofere cele mai eficiente solu╚Ťii pentru afacerea dvs.

Echipa Grant Hub v─â ofer─â consultan╚Ť─â ├«n elaborarea, redactarea, depunerea ╚Öi implementarea proiectelor, stabilind ├«mpreun─â cu beneficiarii indicatorii optimi pentru ├«ndeplinirea condi╚Ťiilor de monitorizare ╚Öi finalizarea cu succes a proiectelor implementate. Beneficia╚Ťi de suport pe ├«ntreaga perioad─â de implementare, iar un consultant responsabil va fi alocat contului dumneavoastr─â, fiind la dispozi╚Ťia dvs. pentru a r─âspunde la orice ├«ntreb─âri sau nel─âmuriri pe care le ave╚Ťi.

Utilizarea granturilor nerambursabile constituie o strategie de investi╚Ťie care nu genereaz─â presiune financiar─â ├«n privin╚Ťa recuper─ârii investi╚Ťiei, deoarece se realizeaz─â prin instrumente nerambursabile, optimiz├ónd astfel profitul opera╚Ťional.

Doriti sa depasiti granitele traditionale cu afacerea dumneavoastra? Va stam la dispozitie cu o strategie bine definite si testata de-a lungul timpului pe toate pietele din UE si din afara.

1
Clienti Multumiti
100
Consultanti Experti
1
Proiecte
×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

×